Check-in ja Check-out

Saatte huoneistonne käyttöönne saapumispäivänä viimeistään kello 17.00. Mikäli saavutte aiemmin, eikä huoneistonne ole vielä valmis, voitte säilyttää matkatavaroitanne tiloissamme. Huomioittehan, että säilytystilamme ovat rajalliset ja emme vastaa tilaan jätetyistä laukuista. Huoneistojen luovutus on kello 11.00 lähtöpäivänä. Mikäli toivotte myöhäisempää luovutusta, voitte tiedustella sitä vastaanotosta. Myöhäisestä luovutuksesta perimme erillisen pienen korvauksen.

Vuodevaatteet ja pyyhkeet

Hintamme sisältää aina loppusiivouksen A1-, A2- ja B-kausilla. Liinavaatteet voitte tilata etukäteen, joko tuotuna mökille tai pedattuna vuoteisiin. Liinavaatteet sisältävät myös kylpy- ja käsipyyhkeet. Toivotamme lemmikit tervetulleiksi joihinkin Levin Sirius ja Levin Orion studiohuoneistoihin, muissa huoneistoissa lemmikit eivät ole sallittuja. Olettehan meihin yhteydessä, mikäli toivotte lemmikkihuoneistoa. Lemmikkieläimet majoittuvat meillä 50 euron lisähinnalla lemmikkihuoneistossa.

Suksien ja urheiluvälineiden säilytys ja huolto

Suksia ja urheiluvälineitä varten on olemassa omat tilansa kaikissa huoneistohotelleissa. Levin Sirius ja Orion suksivarastot ovat kellaritiloissa, jonne käynti rakennusten ulkoportaita pitkin. Suksivaraston ovi avautuu huoneistokansiosta löytyvällä avainkoodilla. Suksivarastossa ei ole lokeroita huoneistokohtaisesti. Suksien huoltoa varten tiloissa huoltopenkki ja voitelurauta.

Avainnouto

Kaikkien huoneistojemme avainkoodit ovat saatavilla huolitsijaltamme. Huolitsijan yhteystiedot löytyvät varauksen yhteydessä saamaltanne huoneisto-ohjeesta. Olettehan yhteydessä huolitsijaan hyvissä ajoin ennen saapumistanne. https://www.levi.fi/fi/viihdy-levilla/palvelut/levin-kiinteistopalvelu-maijukka.html

Saapuminen Leville

Kittilän lentokentän ja Levin välillä liikennöi lentokenttäbussi. Etukäteisvarausta bussiin ei tarvitse tehdä. Aikataulut voitte tarkastaa osoitteesta www.tunturilinjat.fi. Samasta osoitteesta löytyvät myös junabussin aikataulut Kolarin rautatieasemalle. Rovaniemeltä Leville tulevien linja-autojen aikataulut löytyvät osoitteesta www.matkahuolto.fi.

Pysäköintiohje

Keskustan Levin Sirius ja Orion -huoneistohotellien yhteydessä on oma parkkialue. Kuhunkin huoneistoon kuuluu yksi lämpöpaikka majoittumisen ajaksi. Valitettavasti muille autoille ei ole ilmaista parkkitilaa. Suosittelemme pysäköimään muut autot viereiseen maanalaiseen parkkihalliin. Pysäköinnin hinta on 16EUR / pv tai 60EUR / viikko. Pysäköintilipukkeita voitte ostaa Sokos Hotel Levin vastaanotosta.

Ski-bussi

Alueella liikennöi ski-bussi talvikaudella aina hiihtohissien aukioloaikoina. Bussilipun voi ostaa edullisemmin etukäteen hissilipun myyntipisteistä, joita sijaitsee kaikilla päähissiasemilla.